Op zoek naar een geweldige kans?

Shop-in-shop

U heeft al een café of een ander soort horecabedrijf en u wilt een geweldig concept met groeipotentieel toevoegen om de winst te vergroten? Dan is dit je kans. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons bespreken hoe we u kunnen helpen Crazy Donuts aan uw bestaande bedrijf toe te voegen en te profiteren van een sterk merk terwijl u uw omzet en winst verhoogt.

Crazy Donuts

U wilt eindelijk uw eigen bedrijf runnen, maar weet niet zeker waar u moet beginnen en hoe u dit moet doen? Donut zorgen, we hebben al alles voor je gedaan. Met een laag budget vergelijkbaar met andere franchiseconcepten, geweldige branding en uitstekende kwaliteit, kunt u binnen enkele weken uw eigen Crazy Donuts-winkel starten in de stad van uw keuze.

Crazy Donuts + Waffelicious

Is één concept voor u niet genoeg? Reik je naar de sterren? Hoe zit het met het starten van 2 geweldige concepten onder één dak, in de markt bewezen en met uitstekende branding? Kijk op waffelicious.nl en laten we vandaag de mogelijkheid van 2 in 1 bespreken.

We kijken uit naar uw bericht.

Waffelicious - een alleenstaand concept op de Nederlandse markt.

Gepersonaliseerd en vers gemaakt voor onze gasten. Dit is Waffelicious. We hoeven niet veel over ons te vertellen. Onze beoordelingen en klantrecensies spreken van zichzelf. Facebook een 4.9 / 5, Google een 4.7 / 5, Happy Cow een 5/5, Deliveroo een 4.7 / en Thuisbezorgd een 4.7 / 5. Bij Waffelicious zijn er miljoenen manieren om je wafel aan te passen. Uitstekende kwaliteit in smaak en service met kleine schattige verrassingen. Dat vinden onze gasten geweldig aan ons.

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe u uw eigen Waffelicious kunt starten in de stad van uw keuze, alleen of in combinatie met Crazy Donuts als 2 in 1 business.

Crazy Donuts - al het plezier dat u zich kunt voorstellen in één doos.

Het begon allemaal met een idee. Een idee om de wereld gelukkiger te maken en mensen samen te brengen om van het leven te genieten terwijl je al het plezier hebt dat je maar kunt bedenken in één doos. Dit is Crazy Donuts. Een sterk merk en flexibel naar uw wensen en budgetten. Verkrijgbaar als store in store concept, als single store concept of in combinatie met Waffelicious als 2 in 1 store concept.